Συνεργείο Αυτοκινήτων eXpert motoring group
Designed by vAs
Copyright © 2017, eXpert motoring group O.E, All rights reserved

eXpert motoring group     Κύπρου  45  Χαϊδάρι  Αττικής  T.K 12461  -  Τηλ.+30 210 58 12 326  -  Φαξ.+30 210 58 12 326  -  email: info@expertmg.gr

Συνεργείο Αυτοκινήτων eXpert motoring group
Σας αποκαλύπτουμε τα τελικά σχέδια της Ferrari για το πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Απομένουν μόνο οι τελικές υπογραφές από τα διευθυντικά στελέχη του ιταλικού γκρουπ και άμεσα θα ξεκινήσει η διαδικασία εξέλιξης των μηχανικών μερών.
Βλέπετε οι ιταλοί αποφάσισαν να γεμίσουν με χρήματα τα ταμεία τους και να ακολουθήσουν τα… θριαμβευτικά εμπορικά βήματα της Porsche με την Cayenne.
Το συγκεκριμένο Project οι ιταλοί το έχουν αρκετά χρόνια στο μυαλό τους, με τον δρόμο να ανοίγει ουσιαστικά μετά και τη συμμαχία του γκρούπο της Fiat με την Chrysler. Ετσι το επερχόμενο SUV θα μπορεί να κατασκευάζεται στα εργοστάσια των αμερικανών, καλύπτοντας τόσο την ευρωπαϊκή, όσο και την αναμενόμενη αυξημένη ζήτηση της αμερικανικής αγοράς.
Ferrari FS 599 Fuoristrada
Το αυτοκίνητο θα φέρει την ονομασία Ferrari FS 599 Fuoristrada. Θα διαθέτει σχήμα ενός crossover με τέσσερις πόρτες, αυξημένο ύψος από το έδαφος και φυσικά τετρακίνηση.
Όσο αφορά τα μηχανικά μέρη, γίνεται λόγος για τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες που φορά η California και η 599 GTB. Δηλαδή, τον V8 με τους 400 PS που θα κινεί την βασική έκδοση, αλλά και τον V12 με τους 600 PS που χρησιμοποιούν η «γρήγορη». Εφόσον το SUV της Ferrari πάρει τον δρόμο προς την παραγωγή θα είναι ένα από τα ισχυρότερα SUV μαζικής παραγωγής που θα κυκλοφορούν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το «κόκκινο» SUV θα χτιστεί πάνω στο πλαίσιο που θα κατασκευαστεί και το επερχόμενο SUV της Alfa Romeo.

Το πρώτο SUV της Ferrari !!!
  • Αυξημένο ύψος από το έδαφος
  • Τέσσερις πόρτες και τετρακίνηση
  • Κινητήρες V8 και V12 με 400 PS και 600 PS
  • Βλέπει τον δρόμο της παραγωγής…

Ferrari FS 599 Fuoristrada